Welkom

Haanderik.nl voor postzegels, CD’s, DVD’s, Blu-Ray en gebruikte boeken.

Via de website www.haanderik.nl wil ik mijn verzameling postzegels, CD’s, Dvd’s en boeken te koop aanbieden.

Gebruikte en ongebruikte postzegels uit Nederland en de Overzeese Gebiedsdelen, Indonesië, Duitsland. Alsmede eerste dag enveloppen van Nederland.

De Cd’s, Dvd’s en BluRay Dvd’s  zijn allemaal onbeschadigd en zijn zo goed als nieuw. Deze kunnen gebruikt worden als cadeau.

De boeken zijn ook zo goed als nieuw. Enkele hebben hele lichte gebruik sporen maar zijn nog zeker goed te gebruiken. Nog niet alle postzegels, CD’s, Dvd’s, BluRay’s en boeken staan op de site. Dit wordt in de loop van tijd aangevuld. Heeft U een bepaalde postzegel nodig, die in Uw verzameling ontbreekt, laat het mij dan weten via info@haanderik.nl en ik zal kijken of ik deze in mijn verzameling nog heb. Ook voor CD’s, Dvd’s of BluRay’s die niet op de site staan kunt U mij een mail sturen.

Elke bestelling wordt verstuurd via Post nl. De portokosten worden extra berekend. De bestelde artikelen worden pas verstuurd als het gehele bedrag is overgemaakt. Worden er meerdere artikelen tegelijk gekocht dan worden de portokosten aangepast. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier.
De prijzen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders via internet. De prijzen zijn exclusief de verzendkosten. Deze worden bij het afrekenen vermeld. Men dient het totale bedrag van te voren aan mij over te maken waarna ik de bestelde artikelen goed verpakt naar U zal toezenden. Voor het verzenden van de bestelde artikelen naar een ander land dan Nederland dient U contact op te nemen via het contactformulier of via de mail info@haanderik.nl

Heeft U vragen stuur een mail naar info@haanderik.nl of vult het onderstaande contactformulier in.

1

Your Cart