Algemene voorwaarden.

Op deze pagina vindt U de algemene voorwaarden die gelden voor mijn website www.haanderik.nl. Via deze website bied ik gebruikte artikelen aan, die uit mijn privé verzameling stammen.
Alle artikelen zijn nog heel goed te gebruiken en zijn zo goed als nieuw. De prijzen zijn vergelijkbaar met de artikelen die via Marktplaats, Bol.com en andere websites te koop worden aangeboden.
Men dient het verschuldigde bedrag van te voren over te maken naar mijn bankrekening. Dit moet men doen nadat de bestelling geplaatst is. Daarna zal ik het artikel goed verpakken en op Uw verzoek en voor eigen risico van de koper naar U toezenden.

U kunt aangeven dat U het artikel normaal of aangetekend toegestuurd wilt hebben of dat U het komt afhalen. Bij aangetekend is de inhoud verzekerd tot €500,- tegen verlies en/of beschadiging.
Alle artikelen zal ik, op Uw verzoek, versturen via PostNL (briefpost) en via DHL (pakketpost). De verzendkosten zijn voor rekening van de koper en wordt bij het afrekenen vermeld. Het versturen via PostNL en/of via DHL is voor eigen risico van de koper..