Boeken en speelgoed

haanderik.nl
Haanderik.nl voor gebrukte postzegels, CD, DVD. BluRay, boeken, Lego en Marklin H0

Via deze pagina bied ik mijn verzameling boeken en speelgoed aan. De boeken, bestaande uit vele medische studie boeken in het Engels, Nederlands en Duits, zijn allemaal zo goed als nieuw en hebben weinig tot geen gebruik sporen. De boeken kunnen gebruikt worden als cadeau.
Klik hier om mijn boekenaanbod te bekijken.

Het speelgoed bestaat uit vele Lego en Legoland sets. Deze zijn bijna allemaal geheel compleet en voorzien van een instructieboekje. De meeste instructieboekjes hebben gebruik sporen. Klik hier om mijn Lego aanbod te bekijken.

Naast het Lego speelgoed komt ook mijn verzameling Marlin H0 op deze site. deze verzameling bestaat uit vele stoomlocs, diesel en elektrische locomotieven. Tevens vele personen en goederen wagons. Vele rails en wissels. Ook diverse transformatoren zijn op deze site te vinden.

0

Your Cart