Boeken en speelgoed

haanderik.nl
Haanderik.nl voor gebrukte postzegels, CD, DVD. BluRay, boeken, Lego en Marklin H0

Boeken en speelgoed komen uit mijn eigen verzameling.

Boeken

Via deze pagina bied ik mijn verzameling boeken aan. De boeken, bestaande uit onder andere vele medische studie boeken in het Engels, Nederlands en Duits, zijn allemaal zo goed als nieuw en hebben weinig tot geen gebruik sporen. De boeken kunnen gebruikt worden als cadeau.
Diverse boeken met drum bladmuziek bevindt zich ook onder mijn aanbod.


Speelgoed

Het speelgoed bestaat uit Lego, H0 modelspoor, H0 auto’s en H0 huisjes.
Complete Lego sets. Legoland, ruimte en basis sets zijn allemaal compleet. Enkele zijn zonder instructieboekje. Ook de originele verpakking is er niet meer bij. De meeste instructieboekjes hebben hele lichte gebruik sporen.
Vele losse Lego onderdelen die ik niet meer in sets kan verwerken.
Naast het Lego speelgoed staat ook mijn verzameling Marklin H0 op deze site. Deze verzameling bestaat uit vele stoomlocs, diesel en elektrische locomotieven. Tevens vele personen en goederen wagons, rails en wissels. Ook diverse transformatoren, seinen en overgangen zijn op deze site te vinden. Niet alleen van Marklin maar ook van Piko, Lima en Jouef.
Nog lang niet alle artikelen staan op mijn website. Heeft U een bepaalde wens laat het mij dan weten via het contactformulier. Dan zal ik kijken of Uw wens nog tussen mijn verzameling zit.


Diverse artikelen

Artikelen, zoals schilderijen, servies, elektronica onderdelen en kabels bied ik hier te koop aan. Vele van deze artikelen staan ook vaak op Marktplaats. De meeste artikelen komen uit de nalatenschap van ouders en grootouders. Kijk even of er wat voor je tussen zit door op de onderstaande button te klikken.


Contactformulier