Mijn verzameling BluRay CD DVD LP vinyl

Op www.haanderik.nl vindt U een overzicht van Mijn verzameling BluRay CD DVD LP vinyl. Het zijn gebruikte artikelen maar nog van zeer goede kwaliteit. De artikelen kunnen als cadeau gebruikt worden. De BluRay’s bevatten ook vele 3D versies, muziek BluRay’s en speelfilms. De DVD’s bevatten speelfilms maar ook vele muziek films.

Overzicht van Mijn verzameling BluRay CD DVD LP vinyl

Klik op een van de knoppen om te kunnen kijken of er iets voor U tussen zit.

Naast deze BluRay’s, CD’s en DVD’s heb ik ook een aantal LP vinyl. Mijn complete verzameling hiervan staan nog niet op mijn website. Ik zal proberen om dit zo snel mogelijk te realiseren. heeft U een bepaalde wens laat het mij weten via het contactformulier.

Vul het contactformulier in voor meer informatie.

    Heeft U suggesties, aanmerkingen, opmerkingen over mijn website www.haanderik.nl dan hoor ik dat graag. U helpt mij daar enorm mee.
    De artikelen worden goed verpakt naar U toegestuurd. U dient echter wel van te voren het bedrag plus de verzendkosten aan mij overmaken. Bij verzendkosten kunt U kiezen voor verzekerd versturen. Hierdoor is het mogelijk dat bij verlies of beschadiging ik bij DPD, DHL of PostNL een claim kan indienen voor vergoeding. Mijn advies is om bestellingen hoger dan 50 euro verzekerd te laten versturen.