Postzegels

klik op afbeelding postzegels Nederland

Nederlandse postzegels, die uit mijn verzameling stammen, bied ik via deze website te koop aan. Het zijn postzegels uit Nederland en de overzeese gebiedsdelen tot hun onafhankelijkheid. Onder andere Nederlands Nieuw Guinea, Suriname, Nederlands Indie, Nederlandse Antillen en Indonesië.
Het zijn gebruikte en ongebruikte postzegels, onbeschadigd.
Naast de postzegels heb ik ook nog enkele postzegelalbums (leeg) van Davos en twee klembanden van Leuchtturm (leeg). Nieuwe supplementen van Davos en Leuchtturm.
Nog lang niet alle postzegels staan op mijn website. Zoekt U een bepaalde zegel laat het mij weten via het contactformulier of via info@haanderik.nl

Nederland 2014 FDC Jeugdfilatelie onbeschreven E691
klik op afbeelding voor meer FDC

Eerste dag enveloppen. De meeste zijn onbeschreven. Enkele zjn voorzien van een naam. De prijzen zijn hieraan aangepast. De enveloppen worden goed verpakt verstuurd via PostNL. De verzendkosten worden apart verrekend.
Besteld U meerdere enveloppen tegelijk dan zullen de verzend kosten worden aangepast.

Nog lang niet alle eerste dag enveloppen staan op mijn website. Zoekt U een bepaalde envelop laat het mij weten via het contactformulier of via info@haanderik.nl

Klik op afbeelding postzegels Duitsland

Duitsland en DDR ook hier vindt U een verzameling uit deze landen op deze site.
De postzegels staan nog niet allemaal op de site. Heeft U een bepaalde zegel nodig voor Uw verzameling vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@haanderik.nl

Ook mijn verzameling CD’s, DVD’s en BluRay’s bied ik hierbij te koop aan. Deze artikelen zijn onbeschadigd en kunnen zo als cadeau gebruikt worden.
Daarnaast zullen er gebruikte boeken te koop worden aangeboden. Deze zijn onbeschadigd of hebben lichte gebruikssporen.

Elke bestelling wordt, op Uw verzoek en op eigen risico van de koper, verstuurd via Post nl of DHL. De portokosten worden extra berekend. De bestelde artikelen worden pas verstuurd als het gehele bedrag is overgemaakt. Worden er meerdere artikelen tegelijk gekocht dan worden de portokosten aangepast. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders via internet. De prijzen zijn exclusief de verzendkosten. Deze worden bij het afrekenen vermeld. Men dient het totale bedrag van te voren aan mij over te maken waarna ik de bestelde artikelen goed verpakt en op eigen risico van de koper naar U zal toezenden. Voor het verzenden van de bestelde artikelen naar een ander land dan Nederland dient U contact op te nemen via het contactformulier of via de mail info@haanderik.nl. Het versturen via Post.NL en/of via DHL is op eigen risico van de koper. Wenst U het bestelde artikel te komen afhalen neem dan contact me mij op via het contactformulier.

0

Your Cart