Shania Twain – Platinum Collection


Shania Twain – Platinum Collection Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 75:32 minuten Beeldformaat 4:3 Kleur Color Regio 2 Overige kenmerken Uncut Taal orig. Versie Engels Overige talen Engels Audio Dolby digital 5.1 Oorspronkelijke productie USA 2001-01-01 Color Releasedatum 26 augustus 2005 EAN 0008817025896

1 op voorraad


Shania Twain – Platinum Collection

01 What Made You Say That 02 Dance With The One That Brought You 03 You Lay A Whole Lotta Love On Me 04 Whose Bed Have Your Boots Been Under 05 Any Man Of Mine 06 The Woman In Me 07 I’m Outta Here 08 You Win My Love 09 No One Needs To Know 10 Home Ain’t Where The Heart Is 11 God Bless The Child 12 Love Gets Me Every Time 13 Don’t Be Stupid 14 You’re Still The One 15 Honey, I’m Home 16 From This Moment On 17 That Don’t Impress Me Much 18 Man! I Feel Like A Woman 19 You’ve Got A Way 20 Come On Over 21 Rock This Country

Extra informatie

Gewicht 180 g


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shania Twain – Platinum Collection” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…