Welkom

Postzegels, Telefoonkaarten, Postkaarten, CD’s, DVD’s, Blu-Ray, gebruikte boeken, Lego en Marklin.

Via de website www.haanderik.nl wil ik mijn verzameling postzegels, Telefoonkaarten, Postkaarten/Ansichtkaarten, CD’s, Dvd’s, boeken, Lego en Marklin te koop aanbieden.

Über die Website www.haanderik.nl möchte ich meine Sammlung von Briefmarken, Telefonkarten, Postkarte, CDs, DVDs, Blu-ray, Büchern, Lego und Märklin zum Verkauf anbieten. Lesen Sie hier weiter auf Deutsch.

Postzegels

Postzegels uit mijn verzameling. Gebruikte en ongebruikte postzegels uit Nederland en de Overzeese Gebiedsdelen tot hun onafhankelijkheid, Indonesië, Duitsland en DDR. Alsmede eerste dag enveloppen van Nederland. Diverse postzegelalbums van Davo en Leuchtturm. Ongebruikte Leuchtturm supplementen voorzien van klemstroken. Ongebruikte Davo supplementen met en zonder klemstroken. Nog lang niet alle postzegels staan op deze site, heeft U een bepaalde postzegel voor Uw verzameling nodig laat het mij weten via het contactformulier.


Telefoonkaarten

Diverse telefoonkaarten vanuit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Griekenland.
De telefoonkaarten zijn gebruikt maar er zitten ook ongebruikte exemplaren bij.
Nog lang niet alle telefoonkaarten staan op mijn website. Heeft U een bepaalde kaart nodig vul het contact formulier is en ik zal kijken of Uw wens er tussen zit. Ik verstuur de telefoonkaarten via PostNL naar U toe.


Munten

Mijn verzameling munten bestaat uit Nederlandse munten tot de invoering van de Euro. De munten met de waarde van 1 cent en 10 cent staan nog niet op mijn site. Enkele bijzondere herdenking munten uit Nederland en Duitsland. Diverse bankbiljetten uit Nederland en Duitsland.
Enkele introductie euro setjes zijn via mijn website te koop.
Heeft U een bepaalde wens laat het mij weten via het contact formulier.


Postkaarten

Ansichtkaarten, Postkaarten, Postkarte uit Nederland en Duitsland. Vele oude postkaarten komen uit Duitsland omgeving Querfurt en Halle.
De meeste ansichtkaarten zijn ongebruikt en niet beschreven.
Ansichtkaarten met trein motieven zoals oude stoomlocomotieven, diesellocomotieven en E-loks
Nog lang niet al mijn ansichtkaarten staan op mijn website.
Deze zullen binnenkort op de website geplaatst worden.


Boeken

De boeken zijn zo goed als nieuw, enkele hebben hele lichte gebruik sporen maar zijn nog zeker goed te gebruiken. Vele studie boeken in het Engels en Duits van biologie, micro biologie, parasitologie.
Diverse naslagwerken in het Nederlands, Duits en Engels over micro biologie, virologie, parasitologie. Boeken met bladmuziek speciaal voor drummers bevinden zich in mijn aanbod. Voer bij zoeken het zoekbegrip “drum” in en kijk of er wat voor U tussen zit.
Nog lang niet alle boeken staan op mijn site, Bent U op zoek naar een bepaald boek laat het mij weten via het contactformulier.


Lego

Lego zijn complete sets vanaf de jaren 1975. De originele instructieboekjes zijn aanwezig.
Lego en  Legoland artikelen zoals Lego 379, Lego 368, Lego 646, Lego 671, Legoland 6611, Legoland 6680 en nog vele anderen. 
Alles is compleet volgens de onderdelenlijst van www.bricklink.com. Alleen de originele verpakking is er niet bij.
De instructieboekjes hebben lichte gebruik schade.
Vele losse Lego onderdelen en enkele Lego Duplo onderdelen.
Heeft U een bepaalde wens laat het mij weten via het contactformulier.


H0 model spoor

Elektrische modelspoorbaan met de afmeting H0 van de merken Märklin, Piko, Jouef en Lima. De aangeboden artikelen zijn transformators, rails, wissels, seinen, treinovergangen, vele goeder en personen wagons, stoomlocomotieven, diesel en E-locs en enkele complete sets uit de DDR tijd van Piko.
Tevens veel naslagwerk van het blad Märklin Magazine, diverse catalogi in het Duits en Nederlands. Daarnaast heb ik ook nog enkele H0 auto modellen van het fabricaat VEB Plastic en Wiking.

Vele artikelen worden in de originele verpakking geleverd. Dit staat bij het artikel vermeld.

Nog lang niet alle artikelen staan op mijn website. Heeft U een bepaalde wens laat het mij weten via het contactformulier.


DVD, BluRay, CD, LP vinyl

DVD’s, BluRay’s, CD’s en LP’s vinyl zijn gebruikt maar nog van zeer goede kwaliteit. Geen beschadigingen.
Deze artikelen kunnen gebruikt worden als cadeau. Het genre gaat van klassiek naar pop en alles wat daar tussen zit. Ook diverse specifieke drum CD’s staan op mijn site. Voer de term “drum” in bij zoeken en kijk of er wat tussen zit. Nog lang niet alle DVD’s, BluRay’s, CD’s en LP’s vinyl staan op mijn site. Heeft U een bepaalde wens vul het contactformulier in en dan zal ik kijken of Uw wens tussen mijn verzameling aanwezig is.


diverse artikelen

Naast de bovenstaande artikelen heb ik ook nog wat losse artikelen te koop. Dit zijn schilderijen, voorraad bakjes, serviezen, los speelgoed, computer randapparatuur en glaswerk van kristal.
Al deze spullen komen uit de nalatenschap van onze grootouders en stammen bijna allemaal uit de jaren 60 en nog ouder. Deze spullen hebben tientallen jaren opgeslagen gestaan. Alles is zo goed als nieuw en onbeschadigd.
Kijk zelf even rustig of er iets voor je tussen zit door op onderstaande button te klikken.


Verzendvoorwaarden

Elke bestelling wordt, op Uw verzoek en op eigen risico van de koper, verstuurd via Post nl of DHL.
Portokosten worden extra berekend.
Bestelde artikelen worden pas verstuurd als het gehele bedrag is overgemaakt.
Prijzen van mijn artikelen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders via internet.
De prijzen zijn exclusief de verzendkosten. Deze worden bij het afrekenen vermeld. Hier kan men ook aangeven om het bestelde artikel verzekerd te versturen.
Men dient het totale bedrag van te voren aan mij over te maken waarna ik de bestelde artikelen goed verpakt en op eigen risico van de koper naar U zal toezenden. Voor het verzenden van de bestelde artikelen naar een ander land dan Nederland dient U contact op te nemen via het contactformulier. Het versturen via Post.NL en/of via DHL is op eigen risico van de koper. Wenst U het bestelde artikel te komen afhalen neem dan contact met mij op via het contactformulier.


Heeft U vragen vult het onderstaande contactformulier in.

    Resultaat 1–32 van de 7432 resultaten wordt getoond